Wow

Afgelopen donderdag zitten janken voor de TV, net als vele anderen.

Ook veel mensen die aan de andere kant van de beeldbuis hun tranen niet konden bedwingen terwijl ze over de finish kwamen, bovenop de Alpe d’Huez.

Zoveel deelnemers, zoveel verhalen (motivaties!), maar één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen voor het onderzoek naar kanker.

Zodat deze, vaak dodelijke ziekte, kan worden bedwongen.

En – “HELL YEAH!!!” – even voor achten werd bekend gemaakt dat er dik 20 miljoen Euro was opgehaald, op dat moment al.

De uiteindelijke score komt nog hoger uit en wordt in oktober bekend gemaakt. ‘A tough on to beat (next year)’ kreeg ik al als commentaar op Facebook… Maar ook voor volgend jaar geldt: opgeven is geen optie, dus gaan we er voor!

Ik ben er nog altijd van onder de indruk, heb inmiddels ook de ‘uitzending gemist’ nog eens teruggekeken, maar zit gewoon weer in Utrecht voor het Dutch Open Mahjong .

Tijd om deze post even te maken dus. Op Twitter en Facebook komen nog steeds berichten binnen van de deelnemers en dat zal nog wel even doorgaan. Ik volg er veel, ook om er van te leren, om mijn motivatie scherp te houden.

Als datum voor de ‘meet & greet’ van het @TeamAD6Tweets werd 2 juli getweet; ik ben dan al volop aan het trainen in de Dolomieten, dus we zoeken een nieuwe datum.

Maar ons team heeft inmiddels als (vrijwel zeker) negen leden en ik hoop op een tiende zeer binnenkort!

Zie de Alpe d’HuZes homepage voor meer info over de editie van dit jaar en volg TeamAD6Tweets op Twitter of kijk op de teampagina.