Schaap over de Dam

Aanvankelijk tandenknarsend zet ik mij aan het schrijven van dit stukje. Liever had ik namelijk op de fiets gezeten – de Dam tot Dam Classic wordt immers vandaag verreden en ik had me voor het eerst aangemeld.

Ook had ik de Tour d’HuZes kunnen voorrijden, maar dat werd gisteren al geannuleerd vanwege de weersvooruitzichten. Als het volgend jaar plenst of zelfs sneeuwt tijdens Alpe d’HuZes, rijden ze die berg toch ook gewoon zes keer op? Watjes…

Maar ik fiets vandaag helemaal niet, niks, geen meter 🙁

Oh ja, en wie is er dan een watje? Beetje pijn in het been en de stakker blijft aan de kant. “Ja maar, ik uh…” stamel ik tegen die paar Tweeps die (ook) niet fietsen vandaag.

Ik heb een hamstringblessure en een testje op vrijdag leek goed te gaan, maar zaterdag kon ik alleen nog maar naar de fiets strompelen – er ook nog op fietsen zat er niet in. Vandaag ook (niet) trouwens, maar morgen mag de fysio zich er weer over ontfermen.

En komt dat even mooi uit: de eerste banner sponsor voor op onze sites heeft zich aangemeld: FITsportbalsem! Een tube daarvan gaat dan ook mee richting Stofberg, hoewel het me niet zou verbazen als ze die zelf al hebben liggen 🙂

En kijk: een smiley. Als je tronie in de grijnshouding staat, is tandenknarsen lastig (niet onmogelijk, maar het ziet er zo komisch uit, dat je vanzelf gaat schaterlachen en knars dan nog maar eens met je tanden).

Kortom, ik ben ondanks dat ik niet kan / mag fietsen blij, want de acties voor het team lopen eigenlijk best goed.

We gaan voor nog beter en we moeten nog zo ontzettend veel, maar opgeven is geen optie.

Volgende week tijdens de Vacansoleil Challenge vlieg en vlam ik weer!

Er zijn dan zijn er ook een paar leden van TeamAD6Tweets aanwezig, dus dubbel plezier 🙂

 

1 gedachte over “Schaap over de Dam”

  1. In de loop van de (zon)dag kregen we nog meer goed sponsornieuws en wat dat betreft was het een topweekend! Wil je nog op onze kleding, wees dan snel!

    De DTDC was een waterballet begrijp ik – er werd op Twitter zelfs gesproken over waterfietsen. Natuurlijk erg jammer dat ik het topteam van Arnhems Meisje Fietst heb gemist, de regen daarentegen heb ik gemist als kiespijn 😛

Reacties zijn gesloten.