Alpe d’HuZes Countdown – Nog 100 Dagen

Nog 100 dagen en de Alpe d’HuZes gaat voor @TeamAD6Tweets van start. Zoals bekend is op 6 juni al een extra mogelijkheid geschapen om de alp te bestormen, maar dan is de tijd niet toereikend om 6 beklimmingen te volbrengen. Bovendien – en niet onbelangrijk! – is op dag natuurlijk ook (al) de Alpe d’HuZus.

Voor ons team is het dus nog 100 dagen en het is mooi om te zien hoe de mannen al volop aan het beuken zijn om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen.

Voor de niet nabij de Limburgse / Ardenner heuvels wonende leden van het team – allemaal dus, behalve Cyclopaat – is de regio Tecklenburg inmiddels een favoriete bestemming. (Het is voor de in of bij Rotterdam wonende leden trouwens net zo ver naar Limburg, maar dat terzijde…)

Daarnaast worden gezamenlijke toertochten ingepland, zoals verscheidene Vacansoleil Challenges en de Volta Limburg Classic. Aanstaand weekeinde is C. twee keer op pad, zaterdag met @roelof1888 en @webhaaz, zondag met @swillemen.

Ook is het @wenschalets “In de Wolken” inmiddels besproken: van 12 tot 18 mei gaan de meeste teamleden daar serieus aan de bak. De Madeleine staat al op de lijst, maar aangezien het maar dik een uur rijden is naar de Alpe d’Huez (én de Télégraph, Croix de Fer of Galibier *ernstig kwijlt*), is de kans groot dat we daar ook tegenop fietsen.

C. heeft er dan zijn hoogstestage in Berchtesgaden met de niet malse Kehlsteinstrasse al opzitten, dus na Les Ménuires wordt het toch redelijk ‘uitbollen’ richting D-Day. Sowieso is behalve de vorm vasthouden of verbeteren, het ‘heel blijven’ het belangrijkste. En dat betekent ook af en toe eens wat rust pakken – C. heeft daar grote moeite mee, maar het moet maar…

Inmiddels gaan we richting de 15.000 Euro aan sponsorgeld – we moeten dus ook wat dat betreft nog hard aan de bak om ons streefbedrag te halen. Niet alleen een loodzware voorbereiding en ‘koersdag’, naar ook nog een forse kluif aan de sponsorwerving.

Dus, doneer op mijn persoonlijke of op de teampagina, fiets mee op 19 en / of 20 mei (Tour d’HuZes) en help ons!