Tweeëndertig

Om precies te zijn tweeëndertig miljoen tweehonderdéénendertig duizend zevenhonderdzevenenveertig Euro en vijfendertig Eurocent.

Fotografe: Jannemieke Termeer

Het eindresultaat van de Alpe d’HuZes 2012 en daar mogen we wel heel erg trots op zijn.

Deelnemers, supporters, vrijwilligers, sponsoren – iedereen die erbij betrokken was.

Uiteraard ook de organisatie, die het evenement wederom naar een nieuw/ander niveau heeft weten te brengen.

Of in de woorden van voorzitter Johan van der Waal: “Het is een absurd bedrag.

Zeker in deze tijden. Maar kanker trekt zich niets aan van crises.

Wij gelukkig ook niet. Ik ben blij dat iedereen die meedoet zich dat realiseert. Records zijn er om gebroken te worden.

Bij Alpe d’HuZes kennen we geen grenzen.”

Begrijpelijk enthousiasme, gesterkt dus door het (financiële) resultaat dat voor de zesde keer op rij dat van de vorige editie overtrof.

Toch denk ik voor het ‘oorspronkelijke’ evenement de grens wel bereikt – om niet te zeggen overschreden – is, maar er zijn al weer plannen voor uitbreiding daarbuiten.

In overgrote meerderheid zal men vinden dat het doel alle middelen heiligt en een initiatief als ‘Alpe d’HuKids’ zal ongetwijfeld tot nieuwe impulsen leiden.

Hetgeen bijna per definitie betekent dat er volgend jaar weer meer geld opgehaald zal worden.

En dat is goed, heel goed en hard nodig. Ik voor mij heb echter al eerder mijn bedenkingen geuit en kijkend naar de ‘show’ die gisteren in de Heineken Music Hall werd opgevoerd, krijg ik steeds minder het gevoel dat ik er bij hoor.

Maar ja, dat is ‘just me’ en dat wil niet zeggen dat ik er niet trots op ben mijn steentje te hebben bijgedragen, integendeel.

Training video

Gisteren mocht ik ook de eerder bestelde video ontvangen die door Jaap Wagenvoort is gemaakt. Hij heeft woensdag tijdens de AD6 mogen filmen en daarvan een Tacx (VR) training video gemaakt. Die gaat deze winter – en veel komende winters – zeker opgezet worden als ik binnen aan het trainen ben.

 

4 gedachten over “Tweeëndertig”

 1. Hoi Robert,

  Leuk om jouw verhalen te lezen. Grappig om de AD6 2012 RLV voor Tacx hier tegen te komen.

  Hopelijk beleef je veel plezier aan de film. Ik heb ‘m vorige week gedaan en het is echt weer terug naar begin juni 2012.

  Ik heb de voorinschrijving voor 2013 eveneens aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik begrijp jouw overwegingen. Door niet mee te doen krijgen anderen in elk geval ook een kans.

  Als je hulp nodig hebt bij de film, laat het dan maar even weten.

  Sportieve groet,

  Jaap

  • Dank je Jaap – ik vind het prachtig om (weer) te zien en hoewel we er zelf natuurlijk niet op staan, is de kwaliteit een stuk beter dan de MySports.tv filmpjes. Ik ben er erg blij mee 🙂

   En mijn bedenkingen zijn alleen maar toegenomen (zie ook deze post van vorig jaar). Maar, zoals min of meer gezegd: that’s just one man’s opinion… En idd. zo kunnen er weer anderen meedoen en dat is eigenlijk ook wel goed.

 2. Ha ouwe, Je site ziet [nog steeds] goed uit.
  Het was gister kort, krachtig en tof om de jongens weer te zien. Ik weet zeker dat je kriebels had gekregen en twijfels om………….

  Als ik de afbeeldingen van je ritjes op twitter zie is het nog niet zo slecht daar bij jullie in de omgeving en kom dan ook vast nog wel een keertje naar Almere city om een stukje te trappen, maar voorlopig even niet….. 🙁

  Ik ga je iig snel bellen om ff een bakkie op Eindhoven te komen doen. Grt,

  Ps. ik ben geen spammer

  • Hé bikkel,

   Nee, juist helemaal niet, niks, geen één kriebeltje, integendeel. Jeuk misschien wel, maar niet om nog eens mee te doen…

   Anyway, je hebt wel een beetje gelijk: ik was er niet bij en dan is het toch anders. Wel leuk om heldin Myrthe (heel even) on stage te zien!

   Altijd welkom in Eindhoven en ook in Almere 🙂

Reacties zijn gesloten.