ToS – Tour of Sufferlandria

Tour of Sufferlandria - bannerMorgen start “The Tour of Sufferlandria” – negen dagen afzien, negen dagen “IWBMATTKYT”, “I Will Beat My Ass Today To Kick Yours Tomorrow”…

Feitelijk kan ik trouwens vanmiddag al beginnen, want de zaterdag start op Kiritimati (Kersteiland) al om 11:00 onze vrijdag.

Anderzijds hoef ik me ook niet te haasten, want die dag is pas voorbij als het op Amerikaans-Samoa zover is en dat is zondag(middag) om 12 uur…

Persoonlijk vind ik de “twisted humor” van the Sufferfest wel prettig.

Dat neemt niet weg dat de training – of de tour – niet serieus is, integendeel, maar zoals altijd geldt: je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

De droge en/of opzwepende grappen en aanmoedigingen die tijdens de filmpjes te horen of te zien zijn, voegen toch een fun element toe, waardoor het eigenlijk dodelijk saaie trainen op de Tacx een stuk verdraaglijker wordt.

trainerroad_sufferfestIk heb me uiteraard ook ingeschreven via TrainerRoad – de toegevoegde waarde daarvan is ten eerste dat het leuker is om de interface die zij bieden te gebruiken en ten tweede: er zijn prijzen te winnen 🙂

Ik heb inmiddels één Sufferfest video bij wijze van proef via TrainerRoad gedaan en ik vond het best leuk.

Toevallig ook de 1e etappe in de tour en moeilijk of heel erg zwaar vond ik ’t niet, maar dat verbaast me dan toch ook weer niet.

Mijn rugnummer is binnen: 666… Wish me luck!