Laatste voorbereidingen

Over dik drie weken strijken we neer in Bourg-Saint-Maurice voor de hoogtestage van 2014, de eerste etappes in de Ronde van Frankrijk.

Dat wil zeggen: mijn Ronde van Frankrijk – tegen de tijd dat de profs er aan beginnen, zijn wij al weer thuis, net als het Nederlands elftal…

Mijn virtuele vriendenkring bestaat tegenwoordig vrijwel alleen nog uit even geestesgestoorden uit overzeese gebiedsdelen.

Daarom zal, net als in 2011, voornamelijk in het Engels verslag worden gedaan van mijn capriolen.

Ook toen was het argument dat dat voor die paar “Ollanders” die er mee willen lachen niet echt een probleem is.

En anders pech – je kunt er in HOOFDLETTERS je beklag over doen via de social media…

Voor de laatste stand van zaken met betrekking tot mijn idiote – megalomane – plannen, verwijs ik je dan ook gaarne naar de Engelstalige post die ik eerder vandaag publiceerde (op bikerebel.com).

Wel is er een kleine kans dat ik nog in je moerstaal verslag doe van twee aanstaande tochten: de Jean Nelissen Classic en de Klim Classic.

De eerste is aanstaand weekend en vanwege mijn ervaringen in 2009 ben ik er niet gerust op dat ik daarna de tweede op Hemelvaartsdag nog in de benen heb.

Maar ja, er is sindsdien een hoop gebeurd en veranderd, dus wie weet.

Bovendien rijd ik de Klim Classic met de mannen van Team AD6 Tweets, dus wordt dat toch een herstelritje dat zorgt voor veel extra positieve energie…

Hoor ik daar alweer een paar “Unfollow”, “Unfriend” klikjes en een paar “FUCK YOU’s”? Mooi 🙂

Mont Ventoux